Om PolitikenBillet

PolitikenBillet er Politikens online billetsystem

På PolitikenBillet kan du købe billetter til en lang række spændende arrangementer, foredrag, koncerter, rundvisninger, udstillinger og andet. Du kan købe billet til de fleste af arrangementer med Politiken Plus, men også til en række andre som udbydes af Louisiana, Nordatlantens Brygge m. fl.

Til de fleste af arrangementerne er der en pris for ikke-abonnenter og en Pluspris. Det betyder, at du som abonnent på Politiken kan benytte dit Medielogin og købe billetterne til en lavere pris.

PolitikenBillet er et print-on-demand billetsystem, hvor du bestiller, betaler online og printer dine billetter med det samme. Alle billetterne kan ligeledes købes kontant hos Politiken i Forhallen på Rådhuspladsen.

Har du spørgsmål vedr. arrangementer, billetkøb eller andet, kan du kontakte PolitikenBillet på billetservice@pol.dk

Brug for et fleksibelt billetsystem?

PolitikenBillet er et billetsystem, der kan håndtere langt de fleste udfordringer ved et billetsalg og administrationen af dette. Har dit firma derfor behov for en partner, der kan håndtere salget af jeres billetter til både store og små events, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om mulighederne for et samarbejde.

Kontakt PolitikenBillet på billetservice@pol.dk